KittenBeleid

Onze poezen en kittens maken deel uit van ons gezin en hebben het huis tot hun beschikking. De woonkamer is aangepast om het de kittens zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. De kittens krijgen veel aandacht en kunnen wennen aan de geluiden en 'drukte' van een gezin. Zij groeien volledig op in ons gezin. Ze krijgen hoogwaardig voer en hebben krabpalen tot hun beschikking. De tuin is speciaal afgeschermd voor onze katten.

 

Indien u interesse heeft in een kitten, mag u op afspraak vrijblijvend komen kijken. Het is leuk en prettig als u wat over uzelf vertelt als u in een berichtje uw belangstelling toont. De kittens mogen vanaf de leeftijd van 5 weken bezoek ontvangen. Wanneer u bij ons op kittenbezoek komt, vragen wij u om dezelfde dag niet eerst een andere cattery te bezoeken, boerderij of manege, in verband met besmettingsgevaar voor onze kittens.

Mocht u belangstelling hebben voor een kitten maar er toch nog even een nachtje over willen slapen, dan kunt u een optie nemen op een kitten. De optie vervalt na een paar dagen. Mocht u een keuze voor een kitten hebben gemaakt, dan kunt u dit kitten reserveren. Hiervoor vragen wij een aanbetaling van 250 euro, het kitten is dan helemaal voor u. Als u, om wat voor reden dan ook, na aanbetaling toch afziet van de koop, dan komt de aanbetaling ten goede van de cattery. Mocht, in uitzonderlijke gevallen, de fokker besluiten de kitten niet te kunnen verkopen na aanbetaling, dan wordt de aanbetaling uiteraard geretourneerd.

 

Het is prettig om te weten waar een kitten terechtkomt en verder opgroeit. Wij stellen het bijzonder op prijs om af en toe nog eens te horen hoe het met de kater of poes gaat. Wij verkopen geen kitten zonder eerst kennisgemaakt te hebben met de kopers. Voor het kitten is het belangrijk dat hij/zij niet hele dagen alleen thuis is, een ander kattenmaatje zal ook bijzonder op prijs gesteld worden. Een tuin of balkon dient afgeschermd te worden. 

 

Een kitten mag met het nieuwe baasje mee vanaf de leeftijd van 13 weken. 

Een kitten is dan:

-diverse malen ontwormd;

-2x geënt;

-gechipt;

-gezond verklaard door de dierenarts;

-uitstekend gesocialiseerd.

 

U krijgt:

- een paspoort met gezondheidsverklaring;

- mooi stamboom van NLKV;

- verkoopcontract met garantiebepaling;

- leuk kittenpakket met voer en verrassingen.

 

Wij fokken alleen met sociale en gezond verklaarde katten.